Ondernemen vanuit 100% vrijheid is niet iets voor 'later'

The answer is NOW and I will show you HOW ðŸŒ´

Je bent een rete ambitieuze online ondernemer. Je hebt een helder doel voor ogen. Je weet precies waar je met je bedrijf naartoe werkt. Op dit moment ben je al de beste binnen je branche of je wilt deze positie op de korte termijn claimen.


Je hebt al veel bereikt doordat je van aanpakken weet. Je bent slim, je hebt altijd geïnvesteerd in jezelf. Aan je kennis en expertise ligt het niet.

Je bent dan ook niet op zoek naar meer informatie. Meer naar verdieping om alles wat je weet op een dieper niveau toe te passen.


Je bent online ondernemer geworden om te leven vanuit vrijheid. Maar als je heel eerlijk naar je agenda kijkt dan is die vrijheid ver te zoeken.

Op de momenten dat je bij hoge uitzondering jezelf een week vrij hebt gegeven dan gaat JUIST de inspiratie en creativiteit stromen ðŸ˜…


Je weet 100% zeker dat je nog een grotere transformatie bij jouw klanten teweeg kan brengen op het moment dat je gaat werken vanuit een lege agenda en je vanaf de tofste plekken op deze wereld je business runt.

Maar the big question is: Hoe dan!? ðŸ¤·ðŸ»‍♀️

Been there - done that ðŸ™ƒ

Zelf had ik ook als online ondernemer het gevoel dat een lifestyle in Bali mij veel beter zou passen dan de lifestyle in Nederland. Ik had het idee dat ik dat moest 'verdienen'.

Eerst X, Y en Z en dan mocht ik van mijzelf naar Bali vertrekken. Totdat ik realiseerde dat het een kip ðŸ¥ en ei verhaal zou zijn. X, Y en Z zou ik bereiken op het moment dat ik vanaf Bali zou gaan werken omdat de inspiratie en creativiteit daar zal stromen!

In plaats van excuses verzinnen heb ik gekeken wat er voor nodig was om op korte termijn naar Bali te vertrekken. 3 maanden later was ik er weer :)


Lessons learned zou je denken. Nope, de geschiedenis heeft zich herhaald ðŸ˜…

Op Bali maakte ik lange dagen. Ik maakte soms werkdagen van 7 .00 tot 22.00 uur en ik rende van call naar call. Nu hard werken om mijzelf vrij te spelen voor de langere termijn. Zo hoort het toch? Eerst X, Y en Z bereiken en dan ga ik mijn agenda vrij plannen. Of toch niet?


Op de momenten dat ik een paar dagen vrij nam hoorde ik mijn inner voice. Myrt, je moet deze kant op. Dit idee wat je al 100 keer hebt gehad moet je echt gaan doen. Het project wat nu loopt moet je echt stoppen. Elke keer als ik die stem hoorde zei ik tegen mijzelf: ja ja, I know... maar later! Ik moet eerst nog X en Y!

Totdat... ik tot de realisatie kwam: F*ckkkk ðŸ¤¯Ik ben er weer ingetrapt.

Vrijheid claimen is niet voor later. Het antwoord is altijd NU.


En nu dan?

Op dit moment woon en werk ik het grootste deel van het jaar vanaf Bali.

Mijn agenda hou ik zo vrij mogelijk zodat ik alle tijd heb om er voor mijn klanten te zijn, hele vette en duurzame content neer te zetten voor mijn eigen bedrijf en om te studeren om nog beter te worden binnen mijn webinar expertise.

Fuck de regels 'hoe het hoort'.

Ik onderneem op een manier wat bij mij past.

Zo plan ik voor mijn klanten geen standaard calls (meer) om de twee weken. Het is als iedere dag vergaderen om het vergaderen. Ik ga liever een ECHTE connectie aan op het moment dat het zo voelt. 

Juist dat maakt dat ik altijd bereikbaar ben voor mijn klanten op de momenten dat het het meest nodig is.

Op de momenten dat we elkaar niet spreken neem ik tijd om maximaal op jouw business in te tunen en te brainstormen. Vanuit rust en inspiratie. Waar liggen kansen? Met wie kan ik jou in contact brengen? Hoe kan jij zo snel mogelijk het leven gaan leiden wat je voor ogen hebt?

We weten allemaal dat het meeste goud zit in de ideeën vanuit rust en inspiratie dan vanuit afspraak naar afspraak rennen.


Ben jij op zoek naar een business coach die van afspraak tot afspraak rent?

Of een business coach die leeft vanuit een vrije agenda zodat inspiratie en creativiteit kan stromen (ook omtrent jouw business!) en altijd snel bereikbaar is voor hulp en/of feedback?

100% vrijheid en 100% connectie

Dat is waar ik voor sta en ik hoe ik mijn business run.


Waarom doe ik wat ik doe

Ik help ambitieuze online ondernemers om de vrijheid die zij voor ogen hebben daadwerkelijk te claimen. We hebben allemaal mooie visualisaties over hoe en met wie wij ons ideale leven willen leven. Maar als je nu naar je agenda kijkt lijkt het leven wat je nu leidt (of lijdt) er in de verste verte niet op ðŸ¤”

Wat is er voor nodig om dat wel te doen? 
1) Vaststellen waar je nu staat

2) Bepalen waar je naartoe wilt

3) Het gat daartussen dichten door blinde vlekken te tackelen en BOLD keuzes te maken.


De tijd en de vrijheid hebben om waar ter wereld te werken ðŸŒŽ

Zodat inspiratie en creativiteit maximaal gaan stromen

om super vette en duurzame awesome shit neer te zetten.

Dat je 100% je bedrijf bent en leeft en daardoor automatisch de juiste klanten aantrekt.

Bianca Perfors

Recruitment Trainer

Myrthe haar manier van coachen is sterk gericht op wie jij bent en wat past bij jou

Dat voelde ik al in de eerste kennismaking en daarom ben ik toen zonder twijfel het coachtraject met haar in gegaan. Ze is heel snel met het reviewen van je werk en het geven van feedback. Daardoor kon ik de goede flow vasthouden en gelijk weer doorpakken. In de coachsessies was ze er 100% voor mij en ik sloot altijd af met weer nieuwe inspiratie en een duidelijke focus. Ik kan Myrthe echt aanraden als je een businesscoach zoekt die verstand heeft van online ondernemen, de persoonlijke touch hoog heeft staan en lekker praktisch en doelgericht met jou aan de slag gaat. 

Wat gaan we samen doen?

#1: Waar sta je nu?

Waarom doe je wat je doet? Wat is je doelgroep? Welk probleem los je op? Wat je is product eco systeem?

Samen kijken we wat je tot nu toe hebt neergezet. Is er overzicht? Is er structuur? Is er focus? Zo niet, dan gaan we dat stap voor stap creëren.

#2: Waar wil je naar toe?

Waar werk jij naartoe?

Letterlijk: Is er een plek ter wereld waar jij graag vandaag wilt werken? 

Figuurlijk: waar wil je naartoe met je bedrijf?

Welke positie binnen welke branche wil je claimen?

Wat is daar voor nodig? 

#3: Wat is er voor nodig?

Zodra we helder hebben waar je nu staat en waar je naartoe wilt dan is het tijd om te kijken hoe we het gat tussen beiden gaan dichten.

Je krijgt van mij gevraagd en ongevraagd advies over je bedrijf, maar ook over de manier waarop je op dit moment je leven inricht.

Niet om je te pesten :) Maar om je commited te houden. Als jij het leven wilt leven wat je voor ogen hebt dan is het tijd om veranderingen vast te stellen en door te voeren.

#4: Tijd voor BOLD moves

Zodra we inzichtelijk hebben welke acties genomen moeten worden dan is het tijd om die stap voor stap te nemen.

Dat is niet altijd makkelijk, maar ik ben er voor je om hierbij te supporten!

Zodat je uiteindelijk het leven leidt wat je voor ogen hebt!

Vanuit vrijheid werken vanaf de tofste plekken ter wereld. Of dat nu ook Bali is of 'gewoon' in Nederland. Het gaat er om dat je werkt vanaf een plek die jou inspireert en die je creativiteit een boost geeft.

Op het moment dat je dagelijks vanuit een high state gaat ondernemen dan zal je ontdekken dat daar de magic in zit! 

Joanne Beekman

Myrthe heeft mij gecoacht in mijn next steps als ondernemer. Dankzij haar heb ik mijn webinars een flinke boost kunnen geven.

Astrid Mast

Met haar heldere uitleg leerde ik het super eenvoudig stappenplan te hanteren waarin het voor klanten een no-brainer wordt je programma te bestellen.

Kara van der Velden

Vanaf onze eerste dag samenwerken voelde ik grote betrokkenheid. Begeleiding bij de opbouw van het fundament van mijn bedrijf tot het geven van webinars, haar specialiteit. 

Voor wie is het 1 op 1 traject niet?

Als je geen go getters mindset hebt

Als je op zoek bent naar iemand die jouw 'stok-achter-de-deur' is, een schop onder je kont moet geven en daarbij ook nog eens je handje moet vasthouden? Dan is dit niet voor jou.

Je bent net begonnen

Je bent net begonnen met online ondernemen en jouw product eco systeem staat nog niet. Als je niet weet wat het is dan zegt het al genoeg ;)

Ja maar...

Je hebt een ja maar... mindset. Of te wel: je bent niet coachable. 

Je bent niet open en eerlijk of je kunt niet goed communiceren

We gaan intensief samenwerken. Als je niet open en eerlijk bent naar mij en vooral naar jezelf dan wordt het een lastig traject.

Voor wie is het 1 op 1 traject wel?

Online ondernemers die verantwoordelijkheid durven te nemen

Als je op zoek bent naar een driver voor jouw auto dan ben je aan het verkeerde adres. Je zit zelf achter het stuur van je eigen auto. Ik zit wel continue naast je om samen te bepalen om linksaf of rechtsaf te gaan, wanneer we aan de handrem trekken en wanneer het tijd is voor gas bij!

Online ondernemers die bereid zijn hun standaarden te verhogen

Geen bullshit meer accepteren van anderen, maar vooral van jezelf! Nu echt eens doen wat je altijd al zegt. 

Online ondernemers die de beste in hun branche willen zijn / worden

If you do it, do it right! Maximale waarde leveren waar niemand omheen kan! Building your legacy. 

Online ondernemers die streven naar een lege agenda

Niet om random te chillen maar om ruimte te creëren om in te tunen op zichzelf om vanuit inspiratie en creativiteit de beste content neer te zetten met de grootste impact voor jouw (potentiële) klanten.

Hoe zit het dan met webinars?

Webinars zijn in mijn ogen een way to go om de 100% vrijheid en 100% connectie te bereiken.

Alle elementen waar ik voor sta zitten er in...

- Duurzame vette shit neerzetten op een manier wat bij jou past.

- Maximale verbinding met je doelgroep.

- Ondernemen vanuit een (zo goed als) lege agenda.

- Schijt hebben aan de 'regels' hoe het hoort en het lekker op jouw manier doen.

- Werken vanuit creativiteit en inspiratie.


Maar hoe doe je dat? Hoe zet je een webinar neer wat aan de ene kant de elementen bevat waarvan je weet dat het leidt tot meer verkopen?

Maar aan de andere kant wel op een manier wat bij jou past?


Met de tijd heb ik mij gespecialiseerd in het geven van webinars, en dat doe ik nog steeds.

Samen ga ik met jou kijken naar de manier waarop jij op dit moment webinars geeft of hoe je dat op de korte termijn wilt doen.

Zodat we samen voor maximale impact voor jouw webinar en daarmee voor jouw business gaan!


Wat vond Rosalie van Gils het meest waardevol aan ons traject?

Bekijk de korte video ðŸŽ¬

Open en eerlijk - daar hou ik van

1 maand

Webinar Check Only ðŸ¤“

1.500

Ik bekijk jouw webinar en geef letterlijk zin voor zin feedback op wat beter / anders kan.

Daarbij heb je de mogelijkheid om zowel voor als na de webinar review al je vragen te stellen.

6 maanden

BOLD Moves Maker 🌴

6.000

Betaling in twee termijnen mogelijk

Samen nemen we je hele bedrijf onder de loep. Wat heb je tot nu toe neergezet?

Waar wil je naartoe?

Wat zijn de eerstvolgende logische stappen?

6 maanden lang sta ik 24/7 voor je klaar.

Zodat je een bedrijf neerzet wat 100% bij jou past terwijl je de lifestyle leeft die je voor ogen hebt ðŸŒ´

Korting bij eenmalige betaling: € 500,-

Hoe plan ik een kennismaking?

Pick a date

Druk op de knop en selecteer een datum waarop het jou uitkomt. Je ontvangt daarna de bevestiging en een korte vragenlijst in je mail.

Answer the questions

Uit respect voor jouw en mijn tijd neem ik de antwoorden op jouw vragen door. Als er op voorhand geen match is dan gaat het gesprek niet door.

Match ja of nee?

Alleen wanneer ik vermoed dat ik jou verder kan helpen, gaan we met elkaar in gesprek. Tijdens het gesprek bepalen we of er een match is en of we samen aan de slag gaan met jou en jouw bedrijf!

Belangrijk om te weten

Ik werk alleen met ambitieuze online ondernemers die de beste willen worden / blijven in hun branche en alles doen om dat te bereiken.


Online ondernemers die bereidt zijn BOLD keuzes te maken naar meer vrijheid.


Herken jij jezelf hierin en ben jij bereid om dat commitment aan te gaan?

arrow_drop_up arrow_drop_down