Ontdek het geheim van krachtige webinars

Haal meer leads, klanten, fans en omzet uit je webinar!

Webinar

Ontdek de Wetten van Winstgevende Webinars

Funnels

Creëer de beste before en after webinar funnels.

Connectie + conversie

Meer kijkers, klanten en fans!

Laat je ook zoveel omzet liggen?

Webinars geven is een geweldig middel om aan de zichtbaarheid, expertstatus, e-maillijst en aan de omzet van je bedrijf te werken.

Veel ondernemers denken bij het geven van webinars: zo moeilijk kan het toch niet zijn? Even een powerpoint in elkaar zetten en let's go.

Vervolgens begrijpen deze ondernemers niet waarom het aantal kijkers en/of het aantal verkopen achterblijven. Ze hebben geen idee aan welke knoppen zij kunnen draaien om het webinar te verbeteren. Met andere woorden: zij doen maar wat.

Een webinar is veel meer dan een veredelde powerpoint presentatie. Er zit een bepaalde opbouw in. Er zijn bepaalde technieken die zichzelf door de jaren heen bewezen hebben.

Aan de andere kant is random die technieken toepassen in je webinar ook geen goed idee. In deze tijd zijn mensen klaar met die 'trucjes' en die gladde praatjes. Een intro van 30 minuten over jezelf, verhalen hoe goed je klanten het doen en de introductie van een aanbod van 5.000 euro voor 50 euro is niet meer van deze tijd.

Ik heb mij gespecialiseerd in webinars en ik pas deze kennis op dagelijkse basis in de praktijk toe. Voor mijn eigen webinars, de webinars van klanten en ook als webinar expert in het MasterMoves programma van Eelco de Boer. Ik kan zeggen dat ik weet wat anno 2021 wel én niet werkt als het gaat om webinars.

Winstgevende Webinars als Marketing Machine

Je webinar is geen doel maar een middel. Het is geen slap salespraatje van 90 minuten maar een kans om maximale connectie te maken met jouw (potentiële) klanten voor een continue stroom aan klanten en fans!

Het grote geheim van webinars is om enerzijds rekening te houden met de technieken die werken. Anderzijds wil je een webinar geven wat bij jou past zonder dat je jeuk krijgt van je eigen salespitch. Daar help ik mijn klanten mee.

Ik ben constant aan het testen en mijzelf aan het verdiepen met alles wat met webinars te maken heeft. Daarnaast spreek ik regelmatig succesvolle online ondernemers in mijn podcast over de manier waarop zij webinars geven.

Hierdoor ben ik op de hoogte van de laatste trends in wat wel en niet werkt als het gaat om webinars.

Wil jij de beste inzichten en webinar technieken van mij leren?

BOLD Business Mastery

  • Heb je geen idee waar je moet beginnen als het gaat om webinars geven?
  • Wil je meer leads, klanten en omzet uit je webinar halen?
  • Kan jouw huidige webinar wel een boost gebruiken?
  • Ben je klaar voor maximale connectie en conversie in jouw webinar?
  • Heb je geen idee aan welke knoppen je kunt draaien om je huidige webinar te verbeteren?

Dan is dit het meest complete programma wat je online tegen zult komen.
Ik ben echt blij met de opbouw van de pitch. Ik besteedde daar veel te weinig aandacht aan ontdek ik nu, dus superfijn om nu handvatten te hebben!
Judith de Ridder
Myrthe wat een duidelijke en fijne video's! Heel gestructureerd! Mijn complimenten!

Maria Soeters

Met Myrthe haar heldere uitleg leerde ik het super eenvoudige stappenplan te hanteren waarin het voor je klanten een no-brainer wordt om je programma te bestellen.

Astrid Mast

Meer weten over de BOLD Business Mastery?

In de Live Masterclass:  Wereldwijd Online Ondernemen door Webinars vertel ik je er meer over. Ontdek hoe webinars jou de vrijheid geven waar je naar op zoek bent.


Tijdens de Live Masterclass beantwoord ik exclusief al jouw webinar vragen.


De toegang tot de Live Masterclass bedraagt normaal €47,00

Maar nu kun je tijdelijk toegang krijgen tot deze LIVE Masterclass voor maar 27 euro

arrow_drop_up arrow_drop_down