Ontdek het geheim van krachtige webinars

Haal meer leads, klanten, fans en omzet uit je webinar!

Webinar

Ontdek de Wetten van Winstgevende Webinars

Funnels

Creëer de beste before en after webinar funnels.

Connectie + conversie

Meer kijkers, klanten en fans!

Laat je ook zoveel omzet liggen?

Webinars geven is een geweldig middel om aan de zichtbaarheid, expertstatus, e-maillijst en aan de omzet van je bedrijf te werken.

Veel ondernemers denken bij het geven van webinars: zo moeilijk kan het toch niet zijn? Even een powerpoint in elkaar zetten en let's go.

Vervolgens begrijpen deze ondernemers niet waarom het aantal kijkers en/of het aantal verkopen achterblijven. Ze hebben geen idee aan welke knoppen zij kunnen draaien om het webinar te verbeteren. Met andere woorden: zij doen maar wat.

Een webinar is veel meer dan een veredelde powerpoint presentatie. Er zit een bepaalde opbouw in. Er zijn bepaalde technieken die zichzelf door de jaren heen bewezen hebben.

Aan de andere kant is random die technieken toepassen in je webinar ook geen goed idee. In deze tijd zijn mensen klaar met die 'trucjes' en die gladde praatjes. Een intro van 30 minuten over jezelf, verhalen hoe goed je klanten het doen en de introductie van een aanbod van 5.000 euro voor 50 euro is niet meer van deze tijd.

Ik heb mij gespecialiseerd in webinars en ik pas deze kennis op dagelijkse basis in de praktijk toe. Voor mijn eigen webinars, de webinars van klanten en ook als webinar expert in het MasterMoves programma van Eelco de Boer. Ik kan zeggen dat ik weet wat anno 2021 wel én niet werkt als het gaat om webinars.

Winstgevende Webinars als Marketing Machine

Je webinar is geen doel maar een middel. Het is geen slap salespraatje van 90 minuten maar een kans om maximale connectie te maken met jouw (potentiële) klanten voor een continue stroom aan klanten en fans!

Het grote geheim van webinars is om enerzijds rekening te houden met de technieken die werken. Anderzijds wil je een webinar geven wat bij jou past zonder dat je jeuk krijgt van je eigen salespitch. Daar help ik mijn klanten mee.

Ik ben constant aan het testen en mijzelf aan het verdiepen met alles wat met webinars te maken heeft. Daarnaast spreek ik regelmatig succesvolle online ondernemers in mijn podcast over de manier waarop zij webinars geven.

Hierdoor ben ik op de hoogte van de laatste trends in wat wel en niet werkt als het gaat om webinars.

Wil jij de beste inzichten en webinar technieken van mij leren?

Ontdek hoe je in 5 stappen een webinar maakt of je huidige webinar verbetert

#1: Design

Allereerst neem je plaats achter de tekentafel. Wat ga je delen en voor wie? Hoe tackel je de bezwaren van je doelgroep? Hoe maak je een onweerstaanbaar aanbod? Ik neem je hierin stap voor stap mee.

Aan het einde van de module heb je de outline van je webinar helder.

#2: Promote

Start before you’re ready! Voordat we het webinar gaan maken richten we ons eerst op de promotie van je webinar. Tijdens het bouwen van je webinar stromen de inschrijvingen al binnen!

Na deze module weet je hoe zo veel mogelijk kwalitatieve leads zich inschrijven op jouw webinar.

#3: Build

Hoe bouw je de pitch, de body en de introductie van je webinar op om maximale conversie te behalen op een manier wat bij jou past? En vergeet ook de Q&A niet.

Aan het einde van deze module weet je precies hoe je zorgt voor de juiste flow in je webinar waarbij je kijkers niet afhaken.

#4: Showtime

Nu ben je helemaal klaar om je webinar te geven. Hoe vertaal je je verhaal naar duidelijke sheets? Gebruik je wel of geen script? En wat zijn do’s and dont’s voor tijdens het webinar?

Na deze module ga je vol zelfvertrouwen en rust je webinar in waarbij je kijkers blijven hangen en ingaan op je aanbod.

#5: Evaluate

Wat doe je met de data die uit het webinar volgt? En wat doe je met live-kijkers die niet gekocht hebben? Stuur je wel of geen replay naar de niet-kijkers? Hoe zorg je er voor dat je alsnog verkoopt?

In deze module neem ik je mee hoe je ook na je webinar nog verkopen kunt doen en hoe je jouw volgende webinar verbetert voor een nog hogere conversie.

#Bonus: Experts aan het woord

In de BOLD Webinar Mastery vind je ook modules waarin experts aan het woord komen. Zoals Ernst-Jan Buijs, Funnel Copywriting Expert. Hij neemt je mee welke mails je het beste vooraf en achteraf je webinar kunt sturen om zoveel mogelijk kijkers en kopers te krijgen.
€ 650,-
€ 500,-

BOLD Webinar Mastery

  • Heb je geen idee waar je moet beginnen als het gaat om webinars geven?
  • Wil je meer leads, klanten en omzet uit je webinar halen?
  • Kan jouw huidige webinar wel een boost gebruiken?
  • Ben je klaar voor maximale connectie en conversie in jouw webinar?
  • Heb je geen idee aan welke knoppen je kunt draaien om je huidige webinar te verbeteren?

Dan is dit het meest complete programma wat je online tegen zult komen.
Ik ben echt blij met de opbouw van de pitch. Ik besteedde daar veel te weinig aandacht aan ontdek ik nu, dus superfijn om nu handvatten te hebben!
Judith de Ridder
Myrthe wat een duidelijke en fijne video's! Heel gestructureerd! Mijn complimenten!

Maria Soeters

Met Myrthe haar heldere uitleg leerde ik het super eenvoudige stappenplan te hanteren waarin het voor je klanten een no-brainer wordt om je programma te bestellen.

Astrid Mast

Start nu direct met de BOLD Webinar Mastery

Niet goed? Geld terug!

Spannend om te investeren? No worries. Binnen 14 dagen nadat je toegang hebt gekregen tot de BOLD Webinar Mastery krijg je je geld terug als je aangeeft dat het niet is wat je er van verwacht had.


Ik kan met een gerust hart deze claim maken omdat ik vrij zeker weet dat het niet gaat gebeuren ;) Ik ga alleen voor kwaliteit. Maar ik leg het risico wat je (eventueel) loopt liever bij mij dan bij jou. Dus er is helemaal niets om je zorgen over te maken. See you on the other side :)!

arrow_drop_up arrow_drop_down