Wie is Myrthe?

In drie woorden: vrijheid - remote werken - online ondernemen

Waarom doe ik wat ik doe?

Het was 2016 toen destijds mijn vriend een lepel op de grond liet vallen. Ik barstte uit in en huilbui van ruim twee uur. Je begrijpt, de het irritante geluid van de lepel was slechts een trigger. Het was een teken dat mijn leven niet klopte.

Na twee uur huilen schoot mij ineens een vraag te binnen: wanneer was ik voor het laatst écht gelukkig? Ik wist het antwoord in een split second: toen ik op wereldreis was. Ik had mijn antwoord. Toen mijn destijds mijn vriend om een hoekje kwam checken hoe het met mij ging zei ik krachtig met een verlopen huilhoofd:

Ik ga weer op wereldreis, of je nu mee gaat of niet... Ik ga sowieso.


We zeiden onze banen op en eind 2016 vertrokken we voor ruim 5 maanden naar Azië en Nieuw-Zeeland.

Magic Memories Maken

Tijdens de reis realiseerde ik mij dat er zoveel kracht zit om naar je inner voice te luisteren én om daar DIRECT naar te handelen. Ongeacht wat. 


Ja, het is soms spannend. Mensen begrijpen je vaak niet. Maar het levert ALTIJD de meest magische momenten op in je leven. Ga maar na bij jezelf. Wanneer heb jij een grote knoop doorgehakt omdat het gewoon zo voelde? Wat heeft het je oplevert?


Doordat ik in 2016 in een split second een besluit nam heb ik memories gemaakt die ik NOOIT van mijn leven zal vergeten. Zoals deze helicopter vlucht in Nieuw-Zeeland. Ik noem het ook wel: magic memories maken. 

CTRL-ALT-DEL

Fast forward naar 16-01-2018. Exact een jaar nadat mijn vriend en ik terugkwamen van onze wereldreis maakte hij het uit. Ik verloor niet alleen mijn relatie, mijn beste vriend maar ook mijn huis. Net voor mijn 30e verjaardag.


Twee maanden later besloot ik om stoppen als mede-eigenaar van een bedrijf. Het was een heftige rollercoaster. In twee maanden viel 99% van de mensen en projecten waar ik al mijn liefde, energie en tijd in stopte volledig weg.


Ik had alles verloren en het was zwaar. Gelukkig switchte ik al snel mijn mindset. Ik heb weer een heel blanco papier voor mij en ik mag helemaal zelf bepalen hoe ik het invul! Hoe vet is dat! Ik besloot 100% voor mijn eigen bedrijf te gaan en stelde mijzelf als doel om zo snel mogelijk vanaf Bali te werken.

Another sign

Ik ben mega ambitieus dus ik ging all in. Ik investeerde in seminars van Eelco de Boer, werd lid van de IMU, ik vloog naar Londen voor een event van Tony Robbins en ik investeerde meer dan 37K in 1 op 1 business coaching.


Al na 1,5 jaar kon ik voldoende van mijn bedrijf leven om te wonen en te werken vanaf Bali. Helaas moest ik naar een aantal maanden onverwacht weer terug naar Nederland gezien de wereldwijde situatie.


In november 2020 lag ik 's nachts wakker in bed. Voor mij een teken dat er iets niet klopt in mijn leven. Opnieuw schoot mij ineens een vraag te binnen: Geef jezelf 1 reden om nu in Nederland te blijven. Ik gaf mijzelf 10 minuten maar ik kon niets verzinnen. Het was duidelijk. Ik stelde mijzelf het doel: binnen NU en 3 weken ga ik terug naar Bali. Exact 3 weken later landde ik weer op Bali ondanks dat het covid-tijd was. Sindsdien woon en werk ik vanaf Bali 🌴

Webinars it is

Gedurende mijn online ondernemersreis ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in webinars. Ik ga helemaal aan om ambitieuze online ondernemers hiermee te helpen. Dat doe ik inmiddels ook als onderdeel van het team van Eelco de Boer.


Mijn passie om te luisteren naar je inner voice om vervolgens de BOLD moves te maken die nodig zijn komt daar helemaal in terug.


Ik krijg er zoveel energie van om samen met een ondernemer te kijken hoe je een webinar neerzet wat echt 100% JIJ uitstraalt. Super vette shit neerzetten zodat je de beste wordt / bent in jouw branche!


Tegelijkertijd all in gaan. Strategische knopen doorhakken in je business die nodig zijn. Soms niet altijd even makkelijk. Maar als je hetgeen wilt bereiken wat je voor ogen hebt dan moet je eerlijk zijn naar jezelf. 


Luister naar je inner voice en maak de BOLD moves! Ga magic memories maken! Voor je het weet woon en werk jij ook vanaf een tropisch oord of vanaf een andere magische plek ergens op deze mooie wereld.

** The world is your playground **

Laten we connecten

arrow_drop_up arrow_drop_down