Reviews

Wanneer je geen idee hebt hoe je jouw webinar kan optimaliseren is Myrthe DE go-to person. Myrthe is een ontzettend lief mens, dat op de eerste plaats. Daarnaast is zij ontzettend kundig op het gebied van webinars.


De review die ik van haar ontvangen heb, was constructief en erg uitgebreid. Naast een webinar beschik ik nu ook over een nieuwe denkwijze welke ik op anderen gebieden kan toepassen zoals bij het schrijven van salespages en mails.


Gedurende het traject was er altijd mogelijkheid om vragen te stellen en af te stemmen. Ik zou Myrthe absoluut aanbevelen.
Lian Mutsers - Psycholoog 

Myrthe heeft voor mijn klanten een hele waardevolle masterclass verzorgt over het geven van webinars. Myrthe weet waar ze het over heeft, heeft hier veel ervaring in en ze weet dit op een hele fijne manier over te brengen. Iedereen was erg enthousiast en geïnspireerd na de masterclass. Dankjewel voor de fijne samenwerking!

Carlijn Ottens - Marketing & Business Coach
Myrthe gaf mijn klanten een masterclass over webinars. Dat deed ze met heel veel enthousiasme en kennis. Ze onthulde een paar geheimen en gaf 2 klanten van mij prachtige inzichten en praktische tips voor het doen van winstgevende webinars.


Myrthe heeft ook een fantastisch verhaal te vertellen over haar weg naar vrijheid via het ondernemerschap. Zo inspireert ze andere ondernemers kansen te zien als het gaat over online business.


Ik raad Myrthe van harte aan voor haar gedegen kennis over webinars en succesvol online ondernemen.
Petra Iuliano - Verdienmodellen Expert
Wat een heerlijke tijd heb ik gehad met Myrthe. Zij overtuigde me door haar spontaniteit en het locatie onafhankelijk ondernemen.


Haar drive en kennis brachten mij stap voor stap richting mijn doel, een eigen online onderneming. Vanaf onze eerste dag samenwerken voelde ik grote betrokkenheid.


Begeleiding bij de opbouw van het fundament van mijn bedrijf tot het geven van webinars, haar specialiteit. Myrthe heeft met haar expertise en overtuigingskracht mij gestimuleerd buiten mijn grenzen te gaan. Dank je lieve Myrthe.
Kara van der Velden - Kara Cares
Myrthe leerde ik kennen tijdens een online progamma waarin zij als gast haar kennis deelde over het succesvol verzorgen van webinars. Myrthe haar enthousiasme werkt aanstekelijk. En met haar heldere uitleg leerde ik het supereenvoudig stappenplan te hanteren waarin het voor klanten een no-brainer wordt je programma te bestellen.


Inmiddels heb ik m'n eerste nieuwe webinar gegeven. En het ging zo vanzelf en voelde zo goed. Zeker op het punt van m'n aanbod waar ik toch altijd wat krampachtiger werd. Nu ging dat ook heel natuurlijk. Waar het door kwam?


Door de opbouw van m'n webinar waarin ik m'n expertise deelde, bezwaren op voorhand al weg had genomen en veel verhalen van klanten met hun resultaten deelde! Dankjewel Myrthe!
Astrid Mast - Imagestrateeg & high-level ondernemerscoach
In mei ben ik ingestroomd in de BOLD community die Myrthe host. Lid worden van deze community was voor mij eigenlijk een hele logische stap, omdat ik als zelfstandige vrijwel alles alleen doe. Daardoor kreeg ik een eenzijdig perspectief op veel dingen. Een coach is goed maar dat is alsnog 1-op-1 en heel erg gericht op jou persoonlijk.


Een community zoals BOLD biedt ruimte voor individuele zaken maar het laat je ook meedenken over zaken die niet persoonlijk gerelateerd zijn, maar juist gerelateerd aan andere community leden. Dat is een verrijking voor mijzelf als mens en als ondernemer. De verschillende manieren waarop mensen problemen definiëren en ervaren en de verschillende oplossingen/vragen/suggesties die je krijgt zorgen voor een diverser aanbod aan feedback waardoor je tot beter overwogen beslissingen komt.


Een betaalde community zorgt voor een selectie van alleen echt gemotiveerde, serieuze ondernemers en dat is van onschatbare waarde. Niemand begrijpt jou als ondernemer zo goed als andere ondernemers die al op het punt hebben gestaan waarop jezelf nu staat. Daarbij is Myrthe een topper! De wekelijkse calls worden super goed en leuk gefaciliteerd. Veel positieve energie en openheid, goede vragen van andere community leden en een betrouwbare omgeving.
Emile Ruig - Storyheroes & Conversie Club
Er zijn van die momenten dat ondernemers op je pad komen die simpelweg anders zijn dan anderen, die niet alleen zeggen de extra stap te nemen, maar ook de daad bij het woord voegen. Myrthe is zo'n ondernemer en ik ben dankbaar voor het feit dat onze paden zich hebben gekruist. Als oprichter van de BOLD Community heeft Myrthe ook mij weten te enthousiasmeren deel uit te maken van een groep ambitieuze ondernemers, samen werkend en samenwerkend. De positieve vibe die Myrthe heeft, weet zij als geen ander over te dragen op de rest van de BOLD Community. Door de community bewust gesloten te houden, weet Myrthe een veilige omgeving te creëren waar serieuze, ambitieuze ondernemers vrijuit en met respect kunnen praten. De masterclasses en calls met elkaar bieden een constante waarde voor mij als ondernemer. Ik kan mijn expertises delen en sparren met andere ondernemers. De kracht van de BOLD Community ligt in de verscheidenheid aan ondernemers. Waar een mastermind group vaak gelijkgestemde ondernemers heeft, is het juist het aantal verschillende invalshoeken die iedereen in de BOLD Community verder helpt. Myrthe, heel erg bedankt voor wie je bent, wat je doet en dat ik onderdeel mag zijn van de BOLD Community en jouw netwerk!
Johan Terink - Life & Business Coach
Wat een superfijne coach is Myrthe! In 3 maanden tijd heeft zij mij geholpen om mijn nieuwe bedrijf goed neer te zetten. Ik heb veel van Myrthe geleerd over online marketing, een salesfunnel bouwen, focus houden en vooral ook om te luisteren naar wat ik zelf belangrijk vind. Myrthe haar manier van coachen is sterk gericht op wie jij bent en wat past bij jou. Dat voelde ik al in de eerste kennismaking en daarom ben ik toen zonder twijfel het coachtraject met haar in gegaan. Ze is heel snel met het reviewen van je werk en het geven van feedback. Daardoor kon ik de goede flow vasthouden en gelijk weer doorpakken. In de coachsessies was ze er 100% voor mij en ik sloot altijd af met weer nieuwe inspiratie en een duidelijke focus. Ik kan Myrthe echt aanraden als je een businesscoach zoekt die verstand heeft van online ondernemen, de persoonlijke touch hoog heeft staan en lekker praktisch en doelgericht met jou aan de slag gaat. 
Bianca Perfors - Advies, training en coaching voor Recruiters
Ontzettend blij dat ik de stap naar Myrthe's BOLD Community heb gemaakt. Het is zo fijn om een netwerk van enthousiaste en ambitieuze Ondernemers om je heen te hebben en daar regelmatig (digitaal) mee samen te komen. De accountability van een groep is fijn, maar de concrete hulp & feedback van mensen met andere expertises/ervaringen is pas echt priceless. Alleen de Live momenten zouden voor mij de investering al meer dan waard zijn, maar daarnaast is er ook nog een besloten platform en een berg aan waardevolle content te vinden. En Myrthe kennende volgt er nog zoveel meer, de Community is continue in ontwikkeling en in beweging echt super gaaf!
Ernst-Jan Buijs - Groeiplan & Marketing Funnels voor Kennis-Ondernemers
Eén van mijn doelen voor dit jaar was om onderdeel te worden van een community. Een half jaar geleden werd ik gewezen op Myrthe en haar BOLD community. Deze ging toen net van start en voor mij voelde dat moment nog niet goed, ik wilde eerst nog verder groeien met mijn business. Myrthe begreep dit volledig en we hielden op een fijne manier contact. Eind augustus was wel het moment daar dat ik me wilde aansluiten en sindsdien ben ik lid van de BOLD community. Mijn belangrijkste doel was (en is) om op structurele basis met een groep gelijkgestemden in contact te zijn en zowel algemeen als gericht op je business elkaar verder te helpen groeien. Dit vind ik volledig terug in de community en verder voelt de groep ook heel vertrouwd. En doordat Myrthe iedereen continu betrekt in stappen die gemaakt worden is het ook echt een gezamenlijke richting die we opgaan! Al met al ben ik dus heel tevreden en kan ik de BOLD community zeker aanraden!
Sander van der Velden - E-commerce | Projectmanager
Myrthe heeft mij gecoacht in mijn next steps als ondernemer, in de periode voor mijn zwangerschapsverlof. Dankzij haar heb ik mijn webinars een flinke boost kunnen geven en in 2 maanden tijd mijn online academy neergezet. Myrthe heeft verstand van sales, effectieve webinars en marketing. Dit alles doet zij met een flinke portie drive en ambitie en dat is voelbaar. Ook in de BOLD community waar ik dankzij Myrthe nu onderdeel van ben en wekelijks kan sparren met andere ambitieuze, online ondernemers. Myrthe is nooit te beroerd om mee te kijken met een kritische blik en remde mij ook af, wanneer nodig. Een fijne sparringspartner, met veel energie en enthousiasme!
Joanne Beekman - Life- en Loopbaancoach
Ik heb een VIP dag gehad bij Myrthe om zo een goede basis te zetten voor mijn coachingstraject. En jeetje, wat kun je veel in een dag doen! Myrthe was goed voorbereid: ik heb enkele oefeningen uitgevoerd waar ik werd gechallenged op mijn eigen overtuigingen maar ook in hoe ik mijn doelen kan gaan behalen. Daarnaast was ik positief verrast dat ik met veel energie naar huis ging. Toch knap als je een dag intensief aan je business hebt gewerkt. Ik kan dan ook zeker een VIP dag bij Myrthe aanbevelen.
Nienke Appels - Strategic Brand Builder
Myrthe is een fantastische coach! Ze heeft me geholpen om focus aan te brengen in mijn onderneming, een stevige basis neer te zetten en heeft me onwijs veel geleerd op het gebied van sales en online marketing. Daarbij heeft ze ook altijd oog voor hoe het met je gaat: doe je nog wel de juiste dingen, waar word je blij van en waar wil je meer van? Ze denkt altijd mee en is super enthousiast! Wil je je bedrijf laten groeien? Gun jezelf dan Myrthe! 
Kim Hobo - (loonbaan) coach
De Bold community is een superfijne manier om samen met andere ondernemers te sparren, feedback te vragen en elkaar uit te dagen! Het ondernemer-zijn voelt hierdoor een stuk minder alleen, en het is ontzettend waardevol om ook inzichten en feedback vanuit totaal andere hoeken of branches te ontvangen. Myrthe jaagt ons goed aan, en stimuleert me om de afspraken met mezelf na te komen. De masterclasses en boekentips zijn waardevol en brengen me soms net op andere ideeën. Omdat de community besloten is en de deelnemers dezelfde kernwaarden hebben heeft Myrthe een veilige omgeving kunnen creëeren waar ik me enorm op m’n gemak voel. Aanrader!
Manon van Gaal - Organisatie en marketing van events
arrow_drop_up arrow_drop_down