Weet je niet waar te beginnen met je webinar?

Veel ondernemers blijven hun eerste webinar maar uitstellen omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen. Wees de ondernemer die wel in actie komt βš‘


In de Webinar Starterskit ontdek je hoe je jouw webinar al snel live zet zodat je klaar bent om geld te verdienen.

Waarom de Webinar Startkerskit?

Niet het wiel zelf opnieuw uitvinden waardoor je tijd en gedoe bespaart

Stap voor stap help ik je met de techniek

Precies weten waar te beginnen

Niet verzuipen in alle mogelijkheden maar concreet en to the point

Antwoorden op vragen als: waar moet mijn webinar over gaan?

Inzichten en inspiratie waardoor jouw webinar uniek en authentiek wordt

Dit is wat we gaan doen in de Webinar Starterskit

#1 Waar te beginnen?

Voordat we starten laat ik je eerst het grotere geheel zien. Hoe past het webinar binnen het grotere geheel binnen je bedrijf? Webinars geven is leuk, maar het is nog leuker als er een goede strategie achter zit ;)

Vanuit daar zoomen we steeds verder in op de elementen die nodig zijn om een webinar te geven zodat je het overzicht bewaart en precies weet waar je mee bezig bent en wat de volgende stappen zijn.

#2 Waar kan ik het over hebben?

Welk onderwerp binnen jou expertise ga je uitlichten om een webinar over te geven? Wat moet je vertellen? En hoe weet je of je niet te veel / te weinig informatie deelt?

In de webinar starterskit deel ik hoe je tot een goed onderwerp voor je webinar komt zodat alles een logisch geheel vormt voor jouw doelgroep.

Ook geef ik tips and tricks hoe je zorgt dat je van maximale waarde bent zonder dat mensen je product niet meer nodig hebben.

#3 Wat ga ik aanbieden?

Wat ga je aanbieden in je webinar? Je (online) product/dienst? En wat wordt dan het speciale webinar aanbod? Of ga je toch liever voor het inplannen van gratis gesprekken?

Het is belangrijk om goed te weten wat je aanbied zodat de waarde die je voorafgaand in het webinar deelt daar op de juiste manier op aansluit. 

Zo zorg je dat je pitch niet ongemakkelijk of pushy overkomt maar een logisch gevolg is van hetgeen je daarvoor hebt verteld. Hoe je dat doet dat deel ik met je in de webinar startkerskit. 

#4 Wat heb ik nodig?

Welke software is er allemaal? Hoe maak je daar de juiste keuze in? Welke andere programma's heb ik nog meer nodig? Zijn deze andere programma's echt een must of meer een nice-to-have?

En hoe zit het met beeld en geluid? Is de laptop die je nu hebt voldoende of moet je allemaal dure en fancy apparatuur aanschaffen? 

Ik deel open en eerlijk met je wat mijn ervaringen hierin zijn (en de ervaringen van mijn klanten) zodat je hierin de juiste keuze kunt maken voor jezelf.

Ik help je stap voor stap met het technische gedoe πŸ› οΈ

Misschien ben je een beetje bang voor al het technische gedoe wat bij webinars komt kijken. Welk programma heb ik nodig? Hoe werkt dat allemaal (zonder te verzuipen in alle opties) en dan moet je het ook nog eens koppelen met andere programma's πŸ˜³πŸ˜«. Hoe dan?


No worries, in de webinar starterskit neem ik je mee achter de schermen (letterlijk). Ik laat je zien welke algemene instellingen belangrijk zijn, hoe je het koppelt aan andere programma's en ik laat je zien hoe je een webinar aanmaakt in WebinarGeek.


Het enige wat je hoeft te doen is stap voor stap mee te klikken met wat ik je laat zien.

Dit scheelt uren (zo niet dagen, of zelfs weken!) aan frustratie, uitzoekwerk en gare YouTube filmpjes kijken waar na 20 minuten kijken alsnog je vraag niet is beantwoord πŸ˜’.


Als ik toch bezig ben met uitleggen over het technische gedeelte dan kan ik net zo goed handige quick tips meegeven waardoor je tijdens je eerste webinar(s) niet loopt te klungelen als een starter maar gelijk op komt dagen als een pro!

Deal?

€ 67,-
€ 47,-

Webinar Startkerskit 

In de Webinar Starterskit ontdek je hoe je jouw webinar al snel live zet zodat je klaar bent om geld te verdienen.

Als je nu instapt krijg je ook toegang tot de volgende bonussen

Bonus #1: 6 tactieken om je webinar gratis vol te krijgen t.w.v. €11,-

Geen kosten aan ads en dus maximale omzet. Sounds good right? Hoe je dat doet ontdek je in deze bonus module.

Bonus #2: De juiste titel voor je webinar t.w.v. €11,-

Een standaard titel triggert niet waardoor je al snel tientallen (of meer) potentiële kijkers misloopt. Waar moet een goede webinar titel dan aan voldoen? Dat ontdek je in deze bonus module.

Bonus #3: Stappenplan Webinar template t.w.v. €17,50-

Weet je niet waar je moet beginnen? In het stappenplan stel ik jou de juiste vragen waardoor je binnen no time de outline van je webinar hebt staan.

Leuk Myrt! Maar waarom doe je dit?

Hi! Als je mij nog niet kent: Ik ben Myrthe Warmenhoven, webinar expert en business strateeg voor ambitieuze online coaches, experts en kennisondernemers. Ik woon en werk het grootste deel van het jaar vanaf Bali πŸŒ΄


Ik heb een passie voor remote werken, online ondernemen, online marketing en webinars in het bijzonder. Mijn klanten help ik met webinars en hun overall business strategie. Daarnaast ben ik onderdeel van het team van Eelco de Boer waarin ik meerdere keren per maand calls geef over starten met webinars.


Heel erg leuk. Maar waarom doe ik wat ik doe? Om gelijk met je de diepte in te springen: ik hou van BOLD moves. De beste beslissingen in je leven waren altijd degene waarvan je denkt: super spannend, maar fuck it let's do it!


Zo heb ik 4 jaar geleden al mijn schepen achter mij verbrand om op een tweede wereldreis te gaan. Een jaar na terugkomst deed ik het nog eens door als mede-eigenaar uit een bedrijf te stappen en nu écht mijn eigen business neer te zetten. Binnen 1,5 jaar na het starten van mijn eigen bedrijf vertrok ik al naar Bali om vanaf daar te wonen en te werken voor de grootste deel van het jaar.


Mijn liefde voor BOLD moves maakt dat ik alleen werk met ambitieuze online ondernemers. Ondernemers die hetzelfde in de wedstrijd zitten als ik. Want heel eerlijk? Nu het steeds drukker wordt online vind ik het gemiddelde aanbod maar een beetje lame πŸ˜‘Het lijkt wel alsof iedereen hetzelfde doet. Als iedereen een met dezelfde no-brainer-aanbiedingen komt is het geen no-brainer meer πŸ˜’.


Mijn missie is om online ondernemers weer te inspireren om hele vette shit neer te zetten waarmee je jouw markt gaat domineren. Webinars zijn daarvoor de perfecte tool! Iemand zit een uur lang aandachtig naar jou te luisteren (als je het goed doet πŸ€£). Hoe vet is dat? Een kans om maximaal te benutten om jezelf EN jouw producten op een toffe, creatieve en AUTHENTIEKE manier te presenteren.


Voel jij deze missie ook helemaal? Ben je er klaar voor?

Pas op: voordat je het weet beland je binnen 1,5 jaar ook op een tropisch eiland 🍹;)

Niet goed? Geld terug!

14 dagen nadat je toegang hebt gekregen tot de Webinar Startkerskit kan je alsnog je geld terugkrijgen als het niet is wat je er van verwacht had.


Ik kan met een gerust hart deze claim maken omdat ik vrij zeker weet dat het niet gaat gebeuren ;) Ik ga alleen voor kwaliteit. Maar ik leg het risico wat je (eventueel) loopt liever bij mij dan bij jou. Dus er is helemaal niets om je zorgen over te maken.

Ja, ik wil toegang tot de Webinar Starterskit

arrow_drop_up arrow_drop_down