Alle essentiële Webinar Tools op een rij

Zodat jij niet langer hoeft te zoeken :)!

Wat heb ik nodig om een webinar te geven?

Als je webinars geeft is kan het overweldigend zijn om te weten wat je precies nodig hebt.

Daarom geef ik jou een kijkje achter de schermen welke tools ik gebruik...

Scheelt jou weer een hoop gedoe en uitzoekwerk :)

Mocht je net zo enthousiast zijn over een tool als ik?

Dan zou je mij helpen door via deze linkjes de tool aan te schaffen.

Daarvoor krijg ik (bij sommige) een kleine vergoeding zodat ik nog meer toffe content voor jou kan maken om je verder te helpen met jouw webinar!


Alle Webinar Tools op een rij...

WebinarGeek

Heel eenvoudig en overzichtelijk in gebruik. Het is een Nederlands bedrijf dus dat maakt het handig wanneer je contact opneemt met de klantenservice.

Plug & Pay

Wanneer je in het webinar een aanbod doet is een goedwerkende en goed converterende betaalpagina van essentieel belang. In mijn ogen is Plug & Pay daar de beste in. Deze gebruik ik zelf ook.

Phoenix

Je hebt een goede landingspage nodig voor je webinar. Zelf gebruik ik Phoenix. Het werkt super handig en eenvoudig. Ik heb mijn hele website met Phoenix gemaakt.

Huddle

Wil je een online programma verkopen in je webinar? Dan raad ik de software Huddle aan om je online programma in te maken. Erg overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te koppelen met het betaalprogramma Plug & Pay.

Conversie Club

Ik ben lid van de Conversie Club waarin ik doorlopend feedback kan vragen op mijn optin pages, salespages, e-mailfunnels en fb ads teksten voor een zo hoog mogelijke conversie.

Mailblue

Nadat je het webinar hebt gegeven is opvolging met de juiste funnels essentieel. Ik gebruik zelf Mailblue als e-mailsysteem. Mailblue is ook weer eenvoudig te koppelen aan Plug & Pay

Microfoon

Een goed en warm geluid tijdens je webinar is essentieel. Jouw kijkers zitten vaak toch meer dan een uur naar je te luisteren. Een goede microfoon hoeft helemaal niet zo duur te zijn.

Koptelefoon

Zelf gebruik ik deze koptelefoon met noise cancelling. Zo wordt ik tijdens het webinar niet afgeleid en is het ook fijn om te focussen op je werk buiten het geven van webinars om.

Journal

Zelfs in deze tijd kan je naar mijn idee niet zonder een papieren journal. Hou bij wat goed ging en vooral: wat kan beter? Zodat je webinar elke keer steeds beter wordt! Mijn favoriete journal is van het merk Nuuna.

arrow_drop_up arrow_drop_down