Ontdek hoe jij meer online producten
verkoopt door webinars

Zodat je van over de hele wereld kunt wonen en werken
met een business die je lifestyle ondersteunt.

Meld je nu aan voor de Gratis Webinar Training en start gelijk.

Krijg nu gratis toegang tot de Webinar Training

In de Webinar Training ontdek je:

Een sneaky webinar hack wat bijna niemand doet waardoor je gegarandeerd resultaten behaaltπŸ† 

Wat je nooit moet doen in een webinar ❌... PLUS (!) wat je dan beter wel kunt doen πŸ‘πŸ» 

Hoe je de het meest waardevolle webinar geeft ten opzichte van jouw concurrenten zonder dat je te veel waarde weg geeft en potentiële klanten denken jou niet meer nodig te hebben 

Het geheim voor een succesvol webinar wat niemand anders je vertelt... 😳 

Oh no! πŸ˜¨ Mijn grootste Webinar Fuck Up toen ik net begon en hoe jij dit kunt voorkomen

Ben je er klaar voor om bovenstaande (en meer) te ontdekken?

Zonder ook maar iets te betalen?

50%
Ja, ik wil toegang tot de gratis Webinar Training.
Ja, ik wil toegang
Your information is safe with us

Emile Ruig

Oprichter Storyheroes & Conversie Club

Eigenlijk wilde ik alleen haar webinar bespioneren πŸ§

Ik deed mee aan een webinar van Myrthe voor de BOLD community in mei 2020. Eigenlijk was de reden dat ik meedeed aan het webinar dat ik een webinar van Myrthe wilde bespioneren. Ik wilde zelf namelijk ook webinars gaan geven die tijd en wist dat Myrthe daar toen al veel meer ervaring mee had dan de meeste mensen. Dus ik zat met pen en papier klaar om aantekeningen te maken over alle details van haar webinar.


Maar terwijl ik aan het luisteren was vergat ik steeds meer dat ik eigenlijk zat om aantekeningen te maken. Ik werd steeds meer meegenomen in het verhaal. De opbouw, de verhalen zelf en alles eromheen maakte het voor mij zo aantrekkelijk en leuk om naar te luisteren dat ik uiteindelijk tijdens het webinar besloot om in te gaan op het aanbod van 1200 euro…


Voor mij is dit wel hét bewijs dat Myrthe webinars als sales tool volledig heeft “gemasterd” en is wat mij betreft de go-to person als je iets met webinars wilt…

Ik focus mij 100% op webinars

Waarom zou ik de Gratis Webinar Training bij jou volgen? Nou, dat zal ik je vertellen πŸ˜‰ Ik ben geen business coach die webinars 'er maar even bij doet'. Sinds 2020 focus ik mij alleen 100% op webinars.


Ik heb diverse webinar boeken gelezen, interviews gedaan, (groeps)coaching gevolgd specifiek over webinars bij de beste online ondernemers, 1 op 1 klanten geholpen en natuurlijk ook zelf heel veel getest en ervaring opgedaan. Ik blijf mijzelf continue ontwikkelen zodat ik ook op de hoogte ben en blijf van de nieuwste webinar trends.


Sinds 2020 ben ik onderdeel van het team van Eelco de Boer waarbij ik coaching geef aan zijn klanten over (heel verrassend) webinars. Inmiddels heb ik mijn 1 op 1 klanten zo veel mogelijk afgebouwd waardoor ik nu vanuit een zo leeg mogelijke agenda leef vanaf Bali πŸŒ΄

Jij bepaalt het tempo van de Gratis Webinar Training!

Voor online ondernemers die net begonnen zijn met webinars OF online ondernemers die de conversie in hun huidige webinar willen verhogen 

50%
Ja, ik doe mee!
Your information is safe with us
Wanneer je geen idee hebt hoe je jouw webinar kan optimaliseren is Myrthe DE go-to person. Myrthe is een ontzettend lief mens, dat op de eerste plaats. Daarnaast is zij ontzettend kundig op het gebied van webinars.


De review die ik van haar ontvangen heb, was constructief en erg uitgebreid. Naast een webinar beschik ik nu ook over een nieuwe denkwijze welke ik op anderen gebieden kan toepassen zoals bij het schrijven van salespages en mails. Gedurende het traject was er altijd mogelijkheid om vragen te stellen en af te stemmen. Ik zou Myrthe absoluut aanbevelen.
Lian Mutsers - Psycholoog
Myrthe heeft voor mijn klanten een hele waardevolle masterclass verzorgt over het geven van webinars. Myrthe weet waar ze het over heeft, heeft hier veel ervaring in en ze weet dit op een hele fijne manier over te brengen. Iedereen was erg enthousiast en geïnspireerd na de masterclass. Dankjewel voor de fijne samenwerking!
Carlijn Ottens - Marketing & Business Coach

Myrthe gaf mijn klanten een masterclass over webinars. Dat deed ze met heel veel enthousiasme en kennis. Ze onthulde een paar geheimen en gaf 2 klanten van mij prachtige inzichten en praktische tips voor het doen van winstgevende webinars.


Myrthe heeft ook een fantastisch verhaal te vertellen over haar weg naar vrijheid via het ondernemerschap. Zo inspireert ze andere ondernemers kansen te zien als het gaat over online business.


Ik raad Myrthe van harte aan voor haar gedegen kennis over webinars en succesvol online ondernemen.

Petra Iuliano - Verdienmodellen Expert

De Gratis Webinar Training is:

Uniek

Nergens anders ga je gratis (!) zoveel webinar waarde vinden als in deze training. Ik heb het in ieder geval niet gevonden ;)

Op jouw tempo

Jij bepaalt het tempo. Gelijk doorpakken of liever even wachten met de volgende episode? Het is aan jou.

Must do

Voor als je webinars wilt geven of als je nu al webinars geeft. Het gaat je veel tijd, geklooi en geld besparen. 

Inclusief: Checklist Meer Klanten Door Webinars

Je krijgt met de Gratis Webinar Training ook toegang tot de Checklist waarin ik met je deel:


βœ…    Mijn grootste fout toen ik startte met het geven van webinars + hoe jij dit voorkomt

βœ…   Hoe je jouw webinar tot een succes maakt zonder dat je overweldigd raakt van alles wat mogelijk is

βœ…  Hoe je kritische kijkers met lastige vragen in de chat eenvoudig omzet tot klanten


Dit en nog 33 andere tips...

Let op: de tips zijn NIET in de categorie open deur.

50%
Ja, ik wil toegang tot de gratis Webinar Training.
Ja, ik doe mee
arrow_drop_up arrow_drop_down