Maximaal doelen crashen én jouw ideale lifestyle leven

Dé workshop voor de juiste balans tussen werken en relaxen als remote online ondernemer

Maximaal doelen crashen én jouw ideale lifestyle leven

Dé workshop voor de juiste balans tussen werken en relaxen als remote online ondernemer

Alles in één dag proppen?

Hi! Ik ben Myrthe Warmenhoven en woon sinds 2020 op Bali. Ik heb een passie voor online ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. Dit breng ik samen in BOLD Network, het #1 Nederlandstalige professionele netwerk voor ambitieuze online ondernemers van over de hele wereld. Geregeld komen we online samen om samen te groeien en te connecten.


Veel remote online ondernemers struggelen met alles wat ze willen doen. Zakelijke doelen crashen, courses volgen, boeken lezen, netwerk opbouwen, (business)coaching volgen, sporten, gezond eten, genieten van het land waar je woont.

Hoe prop je alles (op een relaxte manier) in 24 uur per dag? In 168 uur per week? Vanuit mijn HR achtergrond én vanuit mijn eigen ervaring weet ik wat er nodig is voor de juiste balans tussen werk en privé. Ik deel het exclusief met je tijdens de Remote Time Crash Workshop.

Er zijn van die momenten dat ondernemers op je pad komen die simpelweg anders zijn dan anderen, die niet alleen zeggen de extra stap te nemen, maar ook de daad bij het woord voegen. Myrthe is zo'n ondernemer en ik ben dankbaar voor het feit dat onze paden zich hebben gekruist. 

Johan Terink - Member van de BOLD Community, de voorganger van BOLD Network - Life & Business Coach

Wat gaan we doen?

Na de Remote Time Crash Workshop weet jij precies hoe je in een zo kort mogelijke tijd maar op een relaxte manier jouw business doelen haalt waarbij je voldoende tijd hebt om de lifestyle van je dromen te leven.

Werken vanuit de mooiste plekken van de wereld is natuurlijk compleet kansloos als je 24/7 alleen maar achter de laptop zit.

Of juist het tegenovergestelde. Dat je volop geniet van het moois wat het land jou te bieden heeft en je tegelijkertijd het lastig vind om focus te houden en je doelen te behalen.


Hoe deel je je dag in op een manier wat voor jou werkt? Hoe zorg je voor een planning die er niet alleen mooi uitziet maar waar je ook echt wat aan hebt? Daar gaan we samen mee aan de slag.


Resultaat: je gaat effectiever én efficiënter met je tijd om. Een grotere winning bestaat niet want de tijd die we gekregen hebben op deze mooie wereld is slechts alles wat we hebben.

Waarom je er bij wilt zijn - FOMO alert 🚨

Mindblowing tricks

Must do's om het maximaal te knallen en te relaxen tijdens je dag - wat weinig andere (remote) ondernemers doen. We gaan gelijk concreet aan de slag.

Hangen met je homies

Connecten met gelijkgestemde Nederlandstalige online ondernemers van over de hele wereld

Schaamteloos spieken 👀

Er is voldoende ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan en al je vragen te stellen. Hoe doen anderen dat?

Wanneer?

Op 1, 2 en 3 februari. Je tijdsinvestering is maximaal 1 uur per dag.

Ik heb nog een andere vraag

                                     

Emile Ruig over Myrthe

Myrthe is een topper! De wekelijkse calls worden super goed en leuk gefaciliteerd. Veel positieve energie en openheid, goede vragen van andere community leden en een betrouwbare omgeving.


Emile over de BOLD Community - de voorloper van BOLD Network

Manon van Gaal over Myrthe

De BOLD community is een superfijne manier om samen met andere ondernemers te sparren, feedback te vragen en elkaar uit te dagen! Het ondernemer-zijn voelt hierdoor een stuk minder alleen, en het is ontzettend waardevol om ook inzichten en feedback vanuit totaal andere hoeken of branches te ontvangen. Myrthe jaagt ons goed aan, en stimuleert me om de afspraken met mezelf na te komen.


Manon over de BOLD Community - de voorloper van BOLD Network

€ 200,-
€ 47,-

Remote Time Crash Workshop

De workshop voor ambitieuze remote online ondernemers die voor nu en altijd de juiste balans willen tussen maximaal doelen crashen en relaxen in het land waar je verblijft.

Niet goed? Geld terug!

Heb je actief meegedaan met de workshop maar heb je geen resultaten behaald? Dan krijg je je geld terug. 

arrow_drop_up arrow_drop_down